Allt i vardagen

Bröllopsblogg med bra inspiration

Går du och din partner i bröllopstankar? Ett bröllop hör till en av livets största fester. Det är en dag fylld av kärlek, vänner, familj och såklart – din nya make eller maka. Förutom att själva bröllopsdagen är fantastiskt härlig på alla sätt och vis, ligger det även mycket nöje i själva planeringen. Det är inte ovanligt att bröllopsplanering är associerat med stress. Men man kan se det som en chans att göra en otrolig dag bli sann. Nyckeln är att börja i tid. Många gör just detta, kanske redan ett år innan bröllopet. Man börjar inspireras av tidningar och bloggar för att komma på vilket tema man vill ha. Ett tips är att kolla in denna bröllopsblogg. Här kan du få hur mycket bra tips som helst om allt från vett och etikett, recept till bröllopsmaten och frieriet till vart ni kan åka på bröllopsresa.

Klassiskt eller ovanligt?

Temat på bröllopet är kanske det roligaste att bestämma. Många väljer ett klassiskt bröllop med rosor, vit klänning och kyrklig vigsel. Andra vill ha ett mer unikt tema, som cirkus, tropiskt paradis eller kanske resor. För par som reser mycket är det sistnämnda ett kul tema. Då kan inbjudningskorten vara den första ledtråden, kanske kan det vara ett polaroidfoto från en av era resor? Eller ett kort utformat som en gammaldags resväska. Det roliga med teman är att man får en chans att göra ens bröllop minnesvärt. Genom att ha ett bra tema, kommer dina gäster alltid komma ihåg just ert bröllop för det innovativa och genomtänkta konceptet.

Ett bröllop nära naturen

Ett annat tema som är populärt är ett mer bohemiskt bröllop. Här passar det bra med vilda blombuketter, en mer avslappnad bröllopsklänning och en vigsel i en vacker skogsglänta eller vid en sjö. Kanske kan bruden till och med hoppa över klackskorna och istället gå barfota?

Få inspiration

Hos weddingstories.se har du många bra tips för hur du kan finansiera ditt bröllop, dra ner priserna, hitta passande plats för själva vigseln och mycket mer. Du får bra tips för olika typer av klänningar och klädsel för brudgummen och mycket mer. Börja planera ditt livs äventyr med den du älskar mest.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *