Allt i vardagen

Så vet du om Eyracure kan reparera ditt skadade hår

Eyracure är en svensk uppfinning som har tagits fram av forskare. Deras banbrytande produkter används för att reparera skadat hår. Så hur vet du egentligen om ditt hår faktiskt är skadat eller ej? Läs vidare så får du svaret!

Du behöver inget mikroskop för att kunna upptäcka skadade hårstrån

Oavsett vilken hårtyp du har är det lätt hänt att ditt hår råkar komma till skada. Det kan bland annat skadas av hårt vatten, exponering för solens UV-strålar, användning av värmeverktyg m.m. Skadorna är förstås väldigt små då de uppstår på själva hårstråna. Men du behöver faktiskt inget mikroskop för att kunna se dem – de kan upptäckas med blotta ögat. Allt du behöver göra är att vara medveten om de vanliga tecknen på att håret är skadat. Nedan berättar vi vilka dessa är!

3 tecken på att ditt hår är skadat och kan repareras med Eyracure

Som tur är kan du använda produkter från Eyracure.com för att reparera ditt skadade hår. Detta gäller oavsett om ditt hår är lockigt, vågigt eller rakt. Några tecken som kan indikera att håret är skadat är följande:

  • Torrt eller slitet hårt. Känns ditt hår allt som oftast torrt? Om så är fallet kan dina hårstrån ha kommit till skada och orsaka denna torrhet i håret. När hårstråna skadas kan fukt nämligen enklare föras bort från håret och då känns det torrt.
  • Håret känns tjockare vid roten och tunnare vid topparna. Skadat hår uppstår ofta på grund av att hårstråets yttersta lager har kommit till skada. Detta sker vanligtvis någonstans nära mitten eller mot slutet av hårstråt. Så om ditt hår känns tjockare vid rötterna och tunnare närmare topparna kan detta vara ett tecken på att det är skadat.
  • Du tappar mer hår än vanligt. Alla har vi ett visst håravfall – det är fullt normalt att tappa en mindre mängd hår varje dag. Men om du märker att du plötsligt tappar mer hår än vanligt kan detta vara ännu ett tecken på skadat hår. Du kan då vilja använda Eyracure för att reparera och återställa ditt hår.