Allt i vardagen

Om STV SVEA och företagets olika tjänster

STV SVEA är en ledande aktör inom takvård, underhåll och inspektion i Stockholm. Företaget har över 20 års erfarenhet inom branschen. De erbjuder en rad olika tjänster för att säkerställa att ditt tak får den bästa möjliga omvårdnaden och underhållet. I denna artikel kommer vi att presentera några av de olika tjänsterna som företaget tillhandahåller och berätta hur dessa kan hjälpa dig att skydda och förlänga livslängden på ditt tak.

5 exempel på tjänster inom takvård som STV SVEA tillhandahåller

När det kommer till taktvätt och underhåll av tak finns det förmodligen fler olika tjänster än vad du till en början tror. Här berättar vi mer om företagets tjänster, vilka bland annat innefattar:

  • Taktvätt. STV SVEA tillhandahåller tjänster inom taktvätt som syftar till att effektivt rengöra ditt tak från smuts, alger, mossa och lavar. Genom att använda skonsamma och effektiva metoder säkerställer de att taket blir rent och fräscht utan att skadas. Taktvätt är trots allt en viktig del av att förlänga takets livslängd och förbättra dess estetik.
  • Takreparationer. Om ditt tak drabbats av skador, som till exempel spruckna eller trasiga takpannor, erbjuder företaget professionella takreparationer. Deras erfarna taktekniker kan snabbt och säkert byta ut skadade takpannor och se till att ditt tak återigen är skyddat mot väder och vind.
  • Moss- och algbekämpning. För att förhindra skadliga påväxter på ditt tak erbjuder företaget en behandling med bekämpningsmedel mot mossa och alger. Denna behandling hjälper till att skydda taket mot framtida påväxt och bidrar till att hålla taket rent och fritt från skadliga organismer.
  • Rengöring och tömning av hängrännor. STV SVEA ser till att ditt dräneringssystem fungerar optimalt genom att erbjuda rengöring och tömning av hängrännor. Genom att regelbundet rengöra och tömma hängrännorna minskar du risken för vattenskador och översvämningar samt säkerställer en effektiv dränering av regnvatten från taket.
  • Kostnadsfri besiktning och uppföljning. För att ge dig trygghet och försäkra sig om att ditt tak håller sig i bästa skick över tid erbjuder företaget en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Dessutom erbjuder de en kostnadsfri kontroll efter 4 år för att säkerställa att taket fortfarande är i gott skick och upptäcka eventuella problem som kan ha uppstått.